klar til vinter bedre boligservice bedre bad

Giv din bolig et serviceeftersyn

Det koster kun kr. 1.795,-* (vejl. pris) at forlænge din boligs levetid 

De fleste danskere har faste aftaler for serviceeftersyn for deres bil og deres tænder. Men hvor ofte giver du din bolig et eftersyn? Set i forhold til anskaffelsesprisen på en bil kontra bolig - ja, så giver det vist sig selv, at et boligeftersyn er en god idé. 

Din bolig har mange installationer, der kræver løbende vedligeholdelse for at fungere optimalt. Mange vælger at lade stå til, og først når vandet løber i cisternen, eller gulvet i entreen har været koldt længe, fordi gulvvarmestyringen ikke fungerer, ringer de til en VVS-installatør. Selvom den tilgang er udbredt, er den på ingen måde optimal, men dyrt i daglig drift og efterfølgende reparation. Faktisk kan installationer, der er justeret efter årstiden og indstillet korrekt kan spare dig for mange penge samtidig med, at levetiden på selve installationen forlænges betydeligt. 

Bestil et eftersyn af din bolig i dag for kr. 1.795,-* (vejl. pris)

Det får du med et BEDRE BOLIGSERVICE EFTERSYN 

 • Du kan spare op til 10% på dit varmeforbrug
 • Du kan forlænge komponenters levetid
 • Du undgår uforudsete udgifter
 • Du får et bedre overblik over din bolig og de "svage områder"

Vi gennemgår din boligs mange installatioer, hvor vi bl.a. tjekker og justerer indstillingerne ift. årstiden og gennemgår de "svage områder", så du og din familie trygt kan gå vinteren i møde uden kedelige overraskelser – eller bruger for meget energi (penge) om sommeren. Når jeres bolig har fået et serviceeftersyn, vil du og din familie opleve komforten ved, at bl.a. armaturer, toiletskyl, termostater og gulvvarme fungerer optimalt. F.eks. er en konkret del af eftersynet, at jeres varmekilder bliver justeret, hvilket kan spare dig for op til 10% af dit forbrug. Vi tjekker også dine tagrender for utætheder, så du undgår fugtskader.

Bestil eftersyn nu

 

bedre boligservice boligeftersyn med vignet

BEDRE BOLIGSERVICE inkluderer eftersyn af:

 • Varmeanlæg
 • Termostater
 • Gulvvarmestyring
 • Varmtvandsbeholder
 • Cirkulationspumper
 • Sanitet (cisterne)
 • Armaturer
 • Fuger i badeværelset
 • Tagrender
 • Quooker
 • Blødgøringsanlæg

Et BEDRE BOLIGSERVICE eftersyn koster kr. 1.795,-* (vejl. pris)

Vi aftaler en tid for gennemgangen af din bolig, og du får en servicerapport, der giver dig overblik over tilstanden på din boligs installationer og andre områder, der vil kræve din opmærksomhed inden næste service. Nogle forbedringer vil vi kunne klare med det samme, men ligesom når bilen er på værksted, så kan eventuelle reparationer eller udskiftninger skulle foretages en anden dag. Og som ved serviceeftersynet af bilen, informerer vi dig om slitage og eventuelle defekter, der skal skiftes og giver en pris herpå, inden noget bliver skiftet.

Vi anbefaler at få foretaget et serviceeftersyn af din bolig en gang årligt, og du har derfor også mulighed for at tegne et abonnement, sådan at det sker automatisk. Det kender vi fra tandlægen, hvor mange af os har brug for at blive påmindet om at komme til tjek. Med et BEDRE BOLIGSERVICE abonnement kommer vi automatisk, efter aftale, hjem til dig og tjekker boligens installationer en gang om året.

Ring og få en uforpligtigende snak om, hvad et BEDRE BOLIGSERVICE eftersyn vil kunne gøre for din bolig eller bestil dit første boligeftersyn her.

 

* Alle vores priser er vejledende, og den endelige pris aftales nærmere med den valgte installatør.

Bestil et Bedre Boligservice allerede i dag!

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Bemærk! Bestillingen er først gyldig, når den er bekræftet.
Brug kortet nedenfor til at finde din lokale specialist i boligeftersyn:

Find din lokale Bedre Bad - Bedre Energi