COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK:

Vi elsker cookies ….  ? De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Vi bruger Google Analytics og Facebook pixel til at indsamle statistiske data om vores brugere.

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du cookies
  4. Årsagerne til brug af cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Annoncenetværk
  7. Brug af persondata

1. Ejeroplysninger

Bedre Bad Aps
Lyskær 1
2730 Herlev
Telefon: 43 99 53 23
Email: info@bedrebad.dk

 

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

3. Sådan sletter eller blokerer du cookies

Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.
Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: 
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.


Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android styresystem
Telefoner med Windows 7 

4. Årsagerne til brug af cookies på vores website:

Al trafik på vores website samt brugeradfærd overvåges nøje. Dette er nødvendigt for at forbedre vores website og undgå uønskede spambots.

Vores website bruger ikke cookies fra tredjepart udover:

Google Analytics, der bruges til at generere statistik om trafik og brugeradfærd i realtid, annoncetrafik samt e-handelssporing.

Facebook, der interagerer med brugeren, hvis brugeren klikker på et Facebook-plugin, eller hvis brugeren allerede er logget på Facebook. Facebook sporer også din færden på vores website.

 

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics lige her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

6. Annoncenetværk

Vores website bruger Google Adwords, som er betalte annoncer, du ser, når du søger på Google, eller billedannoncer, du ser, når du surfer på internettet.

Vores website bruger Facebook Retargeting, som målretter annoncerne til dig som potentiel kunde. Dette gøres med Facebook Pixel, der husker, hvis du har besøgt vores websted, og hvilke produkter du har kigget på.

Du kan fjerne retargeting-annoncer ved at vælge “NEJ” i annonceindstillingerne i din Facebook-profil. Direkte link: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen (Kræver facebook login)

 

7. Brug af personoplysninger

Visse funktioner på vores webshop kræver brug af personlige oplysninger. Vi beskytter disse data som foreskrevet i lovgivningen, og vi hverken deler eller sælger dine persondata til tredjepart. Dine personlige oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, telefonnr. og postadresse bruges kun i det omfang, de er nødvendige til et bestemt formål og slettes, når dette formål ikke længere eksisterer.

Tilmelding til vores nyhedsbrev kræver, at du oplyser dit navn og din e-mailadresse.  (Men vi sælger aldrig dine data. Vi bruger dem kun til at sælge flere af vores lækre produkter til dig)

Returneringer: Ved udfyldelse af returformularen er det nødvendigt, at du angiver dine personlige oplysninger.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bedre Bad Aps, skal du rette henvendelse på info@bedrebad.dk eller telefon 43 99 53 23. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.