Viessmann2018

Varmepumpebaserede klimaløsninger

I dag skal vi, mere end nogensinde før, fremstille både varme- og energiløsninger tilpasset kundernes behov og med fokus på at passe på miljøet og klimaet. Hos Viessmann har vi siden 1917 stået for innovative varmeløsninger i højeste kvalitet, og vores produkter er fremtidssikrede, kompatible med eksisterende løsninger og kan tilpasses ethvert hjem.

Varmeløsninger til alle

Uanset om det drejer sig om komplette løsninger til nye bygninger eller tilføjelser til et eksisterende varmesystem, så står vi klar med integrerede klima- og energiløsninger til ethvert behov.

Varmepumper i topklasse

Vores varmepumper er bygget til at holde, med en yderst lydsvag drift - og et prisvindende design. Alle nyere varmepumper har indbygget WiFi, så du kan styre varme- og energiforbrug let og hurtigt via Viessmanns ViCare-app, uanset hvor du befinder dig. På den måde får du en skræddersyet løsning til dit hjem, effektiv opvarmning samt mulighed for energioptimering og økonomiske besparelser.

Få hele dit nye varme-og energisystem hos Viessmann

Viessmann sælger ikke kun varmepumper. Vi råder over en lang række produkter fra varmepumper til solceller og billadere, der tilsammen kan effektivisere dit hjem. Med et Viessmann solution-system kan du styre alle dine enheder via ViCare-app’en og samtidig få mere indsigt i dit forbrug.

Besøg Viessmanns hjemmeside her >>

Se alle løsningerne fra Viessmann på vores shop lige her.

Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen