Quooker black

Vandhanen, der kan det hele

 

100°C kogende og afkølet vand med blid brus

 

Fem slags vand fra samme hane

Quooker er den originale kogende vandhane, som nu kan endnu mere. Med koldt, varmt, kogende, og afkølet vand med og uden blid brus samlet i én hane, er Quooker vandhanen til det moderne køkken.

Høj sikkerhed og lavt strømforbrug er gode grunde til at vælge den originale kogende vandhane fra Quooker. Men den børnesikrede betjening og den energibesparende isolering er kun to af mange fordele. En Quooker giver dig ikke bare en mere bekvem hverdag. Den lader dig også spare på flere områder:

Du kan spare vand, når du kun behøver tappe præcis den mængde kogende vand eller vand med brus, du skal bruge. Du kan spare plads på køkkenbordet, når elkedel, kaffe- og danskvandsmaskine bliver overflødige. Og du kan spare tid, når du ikke skal vente på elkedlen eller huske at stille vand på køl.

De fem slags vand fra en Quooker har masser af anvendelsesmuligheder, og når du først har vænnet dig til at kunne få det hele direkte fra hanen, kan du slet ikke forstå, hvordan du kunne undvære din Quooker.

Vandhane-modeller og beholdere

Quooker-haner fås i mange modeller og seks forskellige overflader: Krom, rustfrit stål, sort, messing, bruneret messing og guld. Du finder helt sikkert en model, der passer i dit køkken, uanset om du vil have en vandhane der er rund, firkantet eller med udtræksslange. Hvis du foretrækker at have det almindelige kolde og varme vand i et blandingsbatteri og de andre vandtyper i en separat men matchende hane, så er det også en mulighed.

Det kogende og det afkølede vand i Quooker-hanen kommer fra hver sin beholder, som placeres i skabet under vasken - Eller i naboskabet, bag skuffer, eller hvor der nu er plads i dit køkken. Beholderen med tre liter kogende vand er det rigtige valg for de fleste, og den er nem at finde plads til. Har du behov for en beholder, der også leverer varmt vand, kan du også få det som en del af din Quooker-løsning. Det kan for eksempel være praktisk, hvis der går lang tid fra du tænder for dit varme vand til det faktisk er varmt. Så kan Quooker-beholderen supplere med kogende vand, så det varme vand opnår den rette temperatur.