logo glassolutions

GLASSOLUTIONS – en dansk producent af avancerede glasløsninger  

 

Skræddersyede glasløsninger baseret på solid erfaring

Vi dækker hele landet lokalt med salgsafdelinger i København, Odense, Aalborg og Aarhus, og vi lægger vægt på at holde vores produktion lokalt og har vores producerende enheder i Kjellerup og Esbjerg. Med lokal produktion er vi fleksible og tager samtidig det fulde ansvar for produkterne, vi leverer. GLASSOLUTIONS er den største glasforædlingsvirksomhed i Danmark og har eksisteret siden 1935.

Vores linje indenfor bad hedder UNICA, og alle produkter er skræddersyede. Linjen inkluderer bl.a. spejle, bruseløsninger, vægbeklædninger og glasdøre, som du får i en variation af farver og glastyper, f.eks. PRIVA-LITE glasset, der skifter mellem at være transparent og matteret ved et tryk på en kontakt! Vi baserer vores salg af badløsninger på rådgivning og en god dialog med vores kunder, så slutproduktet svarer til forventningerne. Få inspiration her i vores UNICA katalog eller på vores hjemmeside www.glassolutions.dk

GLASSOLUTIONS er en del af den globale og mere end 350 år gamle virksomhed, Saint-Gobain, der er en af verdens førende producenter af glas. I tillæg til vores eget udviklingsarbejde får vi derfor også de seneste internationale trends og optimeringer, som vi kan tilpasse til vores skandinaviske stil. Vi håber, GLASSOLUTIONS må være med til at gøre dit næste projekt til virkelighed!

  

Gå til GLASSOLUTIONS' hjemmeside >>