frostline2018

 

Den originale frostfri vandhane

Frostline står bag den originale frostfri udendørsvandhane, der sikrer frisk vand året rundt. Grundet sit unikke design har Frostline gennem de sidste 25 år opbygget en stærk position på VVS-markedet.

Kernen i produkterne er den selvtømmende 3-vejs ventil. Når vandhanen ikke er i brug, tømmes ventil og stigrør for vand. Dermed er vandposten frostsikker, hvis vandledningen, der forsyner vandposten ligger i frostfri dybde.

Made in Horsens

Frostline er dansk design og bliver produceret i Danmark. Det er Horsens-virksomheden Gybo Rustfrit Ståldesign A/S, der står for produktion og lagerføring.

Skandinavisk, stilrent design gennem 25 år

Det eksklusive og minimalistiske design gør, at Frostlines produkter er velegnede til både nybyggeri og som designløft til eksisterende boliger. Alle produkterne har et æstetisk, klassisk og eksklusivt design. Udvalget spænder bredt fra vandposte, drikkefontæner, tappehaner og brusere – til drikkeautomater til landbruget og industrivand til byggepladser. Fælles for alle produkterne er, at de er funktionelle, holdbare og ikke mindst frostfrie, hvilket de 5 års garanti underbygger.

 

Besøg Frostlines hjemmeside her >>

 

Se alle løsningerne fra Frostline på vores shop lige her. Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen >>