Dansani2018

Her på siden vises et udpluk af Dansanis produkter.

DESIGN, FUNKTION OG KVALITET
– til dit badeværelse

Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt. Vi har altid udelukkende produceret møbler til badeværelset, og derfor er vores produkter skabt til formålet og til at tilbringe mange år i badeværelset.

 

Som badleverandør med 30 års erfaring er Dansani et trygt og sikkert valg. Hos os går du ikke forgæves, og vi kan helt sikkert opfylde netop din badeværelsesdrøm, uanset skæve vægge og umulige hjørner. Vi har et tæt samarbejde med VVS-installatører og badbutikker over hele landet, og derfor får du en god vejledning og effektiv service både før, under og efter dit køb.

 

Dansani har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i Europa.  

Gå til Dansani's hjemmeside >>