Danline – hvor dansk kvalitet og design mødes

Danline tilbyder kvalitetsprodukter til badeværelse og udeliv. I deres danske produktion og skandinaviske design ligger en dyb forpligtelse til kvalitet og godt håndværk, og derfor forhandles Danlines produkter udelukkende gennem professionelle installatører og fagfolk. Gennem samarbejdet med Bedre Bad er Danline med til at sikre, at alle kunder får et højt serviceniveau, korrekt rådgivning og et perfekt resultat.

Kvalitet, du kan stole på

Et produkt fra Danline repræsenterer en stræben efter fejlfri perfektion. Derfor arbejder Danline bl.a. med nye teknologier og patenterede produktionsmetoder, såsom no-paint joining og reverse forming, som sikrer et rent og ensartet udseende samt høj præcision og styrke.

Alle fortjener god kvalitet

Med kundetilfredshed som absolut topprioritet arbejder Danline hver dag for at levere produkter af højeste kvalitet og imødekomme kundernes efterspørgsler, bl.a. ved kontinuerligt at udvikle nye produkter. Af samme årsag kan du altid forvente at møde tidens trends i Danlines produktsortiment, som for nyligt er udvidet med eks. ny udespa, isbade og nye modeller af fritstående badekar.

Familieejet virksomhed med dansk produktion

Danline er en familieejet virksomhed, der siden 1989 har leveret eksklusive produkter til priser, hvor alle kan være med. Alle produkter gennemgår grundige tests og kvalitetskontroller før de forlader fabrikken på Djursland, hvorfra der dagligt sendes ordrer ud til installatører i hele landet og Skandinavien.

Ekspert i badekar

For at sikre maksimal slidstyrke og kvalitet er Danlines badekar lavet af kraftigt støbt sanitetsakryl, valgt for modstandsdygtighed mod ridser og slag, vævet glasfiber for sin holdbarhed og GelCoat, som forstærker akrylens kvaliteter. Uanset om du forelsker dig i et fritstående badekar, et badekar til indmuring, en udendørs spa eller måske et isbad fra Danline, er du garanteret professionel rådgivning og den bedste kvalitet.

close