Smukke, skulpturelle udendørshaner – året rundt 

frostline


Når nu hjemmet er opgraderet med lækre designløsninger indenfor, hvorfor så ikke fortsætte ude? Hos Bedre Bad – Bedre Energi har vi masser af løsninger, der også forskønner tilværelsen omkring din bolig.
Frostline står bag den originale frostfri udendørsvandhane, der sikrer frisk vand året rundt. Med sit skandinaviske og stilrene design, er Frostlines produkter velegnede til både nybyggeri og som et designløft til eksisterende boliger. Om du leder efter en udendørsbruser til de varme sommerdage, en frostfri vandhane til husets facade eller en vandpost i haven, har Frostline et godt udvalg. Fælles for alle produkterne er, at de er funktionelle, kræver minimum vedligeholdelse og ikke mindst frostfrie, hvilket de 5 års garanti underbygger.
Med sit unikke design har Frostline gennem de sidste 25 år opbygget en stærk position på VVS-markedet. Alle produkter er fremstillet i Danmark, og fås i flere overflader i rustfri stål uanset overfladefinish.

Se de lækre muligheder fra Frostline på vores shop. Husk at du her får både produkt og montering af en professionel håndværker med i købet. Og du betaler først når løsningen er klar til brug.

Bestil nu

frostline 4


Tag en forfriskende skyller i det fri

Når du kommer hjem efter en lang dag på stranden, hvad er så bedre end at tage en skyller under åben himmel midt i naturen. Et udendørsbad kan være med til at forlænge sommeren, og passer perfekt til haven i sommerhuset eller kolonihaven, men også i haven derhjemme.
Frostlines udendørsbruser er fremstillet i rustfri stål, og er egnet til at stå på offentlige arealer, hvor der er et behov for udendørsbruser. Bruseren kræver minimalt vedligeholdelse, og kan fås med et selvlukkende greb, som lukker for vandet, når grebet slippes.
Bestil Frostline udendørsbruser her

 

 frostline 3

 

Frostsikker vandhane

Frostlines eksklusive frostfrie vandhane kræver et minimum af vedligeholdelse og passer perfekt til den kræsne villa- og sommerhusejer, men er også velegnet til skoler og offentlige bygninger. Desuden er der mulighed for tilslutning af vandslange og matchende slangesaddel.
Postventilen fås i flere overfladebehandlinger – bestil den her

 

frostline 2

 

En stilsikker vandpost

Hvad med en stilren vandpost i haven? Frostline har udviklet en eksklusiv og tidløs vandpost, som passer perfekt ind i haven. Vandposten fås med et selvlukkende greb, der lukker for vandet, når grebet slippes.
Bestil vandposten her

 

frostline 5

 

Se alle de lækre muligheder fra Frostline på vores shop. Husk at du her får både produkt og montering af en professionel håndværker med i købet. Og du betaler først når løsningen er klar til brug.

Bestil nu

 

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud på en udendørs vandløsning til din bolig

Udfyld venligst formularen forneden, så vender vi tilbage snarest muligt.

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning