Tegn dit badeværelse - gratis tegneprogram til indretning af nyt badeværelse

Tegn dit nye badeværelse her!

Her kan du tegne dit helt eget badeværelse.

Tegneprogrammet er din helt egen '3D tegner' og giver dig mulighed for at indrette badeværelset med badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere med udgangspunkt i dit eget baderum.

Når dine ideer om et nyt badeværelse er klar, kan du frit og uforpligtende sende din tegning til dit lokale Bedre Bad-firma. Så vil du blive kontaktet. Vi deler gerne ud af vores inspiration og ideer til, hvordan dit badeværelse bliver endnu mere, end du havde drømt om. Samtidig får du en pris på, hvad det vil koste at renovere eller bygge dit nye badeværelse.

Nem bestilling i vores shop

Hvis du er på jagt efter nyt toilet eller blandingsbatteri, så kan du få inspiration og nemt bestille det du ønsker på vores shop. Vores løsninger er altid inkl. både levering, montering samt garanti på både produkt og det faglig udførte arbejde. Det er din sikkerhed for en totalløsning, der holder i mange år. Og du bliver naturligvis først faktureret, når alt er installeret og funktionsafprøvet. Alle vores priser er vejledende, og den endelige pris aftales nærmere med den valgte installatør

Du finder shoppen her>>

Få inspiration til et unikt badeværelse i din personlige stil

Under menupunktet Inspiration kan du se eksempler på badeværelsesmiljøer, som Bedre Bad-firmaer har udført. Der er mange forskellige typer badeværelser, måske også et der passer dig?

Er du til ny nordisk stil, pangfarver, sort-hvid minimalisme eller romantisk Toscana-stil? Der er badeværelsesmiljøer for enhver smag.

Læs også vores tips til at indrette et funktionelt badeværelse, få en personlig stil og meget mere. Få inspiration til badeværelset og få dit drømmebadeværelse.

Lidt vejledning til at tegne dit nye badeværelse

Du kan begynde at tegne med tegneprogrammet det samme. Du vælger selv i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. Når du synes, det begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til dit lokale Bedre Bad-firma. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprette dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi har af muligheder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det.

Rigtig god fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse!

Knap 

(åbner i nyt vindue!)