Giv badet og hjemmet varme og glød med gyldne toner

Messing og forgyldte armaturer og tilbehør er stormet frem som trend de seneste år. Det gyldne metal er meget mere end en fase. Messing og andre forgyldte metaller er det perfekte mix af klassisk og moderne stil, og den varme guldfarve spiller smukt op mod den nordiske stils kølige nuancer.

HG 32507990 ambience

Bag de smukke, geometriske former i dette armatur står hansgrohe.

Er du til guld? – se her i vores shop, hvor du altid får en professionel håndværker med i prisen

Bestil nu

Gennemført gylden

Ønsker du en gennemført gylden stil på badeværelset med både armaturer og -tilbehør, så har du utallige løsninger at vælge imellem blandt vores mange brands, uanset om det skal være messing, forgyldt chrom, poleret guld, cool sunrise – kært barn har mange navne, og forskellige fabrikanter har forskellige navne for deres gyldne armaturer.

Vælg mellem forgyldte accessories som håndklædeholder/håndklædetørrer, bruseskraber, hylder, knager, spejle, toiletbørste, toiletrulleholder, sæbeholder, vaser, lamper og alt muligt andet.

BOB 160835 03    Reframe crop    BOB 160835 04

VOLA indbygget armatur i guld. Elegant, magnestisk Reframe bruseskraber fra Unidrain. Håndklædetørrer fra VOLA.

Guld som blikfang

Du kan også vælge nogle få elementer i messing eller forgyldt, fx kun armatur, bruser og skylleknap. Et enkelt look kan være med til at fremhæve de eksklusive, gyldne detaljer endnu mere.

Groent badevaerelse 15    Groent badevaerelse 10

Brusearmatur fra GROHE i poleret messing. 

Mat, poleret eller børstet?

Vælger du messing, får du et ”levende” metal, der ændrer udseende ved berøring og kontakt med bl.a. olier, sure og basiske væsker. Den gyldne overflade fås i mange forskellige udgaver, der hver især giver sit eget udtryk på badeværelset eller i køkkenet.

Der er den klassiske, blanke messing, der patinerer over tid, medmindre du pudser den ofte. Børstet messing giver et mere afdæmpet look, der er mindre vedligeholdelseskrævende. Bruneret messing har et mørkere, mat look, som lysnes over tid.

Ønsker du en helt blank, vedligeholdelsesfri overflade, kan du vælge forgyldt chrom eller en eksklusiv overfladebelægning af 24 karat guld, der forbliver blank over tid.

Er du til messing? – se her i vores shop, hvor du altid får en professionel håndværker med i prisen

Bestil nu

guld fusion round med brus    Boerstet messing armatur    fusion round bruneret messing

Quooker armatur belagt med 24 karat guld. Armatur fra GROHE i børstet Cool Sunrise. Quooker armatur i bruneret messing.