Luksuriøse løsninger i brusebadet

Du behøver ikke et badekar for at skabe en følelse af forkælelse og wellness på badeværelset. Med et eksklusivt brusesystem og en lækker bruseniche kan du skabe sin egen spa-stemning derhjemme. Der skal mindre til, end du tror.

Brusesystemer - som at bade i sommerregn

Luksus under bruseren starter med en brusesystem, hvor håndbruser, hovedbruser og termostat spiller sammen med både design og funktion. Hvor der er plads til sanselig selvforkælelse på badeværelset, så du kan glemme tid og sted for en stund.

Om brusehovedet skal være i et klassisk rundt eller moderne firkantet design – og om den skal være væg- eller loftmonteret – er helt op til dig. Der findes et væld af lækre løsninger, hvor du kan kombinere hovedbrusere, sidebrusere og håndbruser præcis som det passer dig.

Se vores udvalg på vores shop, og husk at du her får både produkt og montering af en professionel håndværker med i købet. Og du betaler først når løsningen er klar til brug.

Bestil nu

...Og hvis du ikke finder det du drømmer om, så start i stedet med et GRATIS Badtjek!

 

RaindanceSelect

VOLAAquaSymphonyGrohe

Brusesystemet Raindance Select S 240 fra Hansgrohe (øverst), sidebrusere fra VOLA, AquaSymphony fra GROHE.

Et brusebad, du kan tilpasse efter humør og behov

Ikke alle er ens, og dit humør og fysiske behov varierer dagligt. Heldigvis er et brusehoved ikke bare et brusehoved længere: Moderne teknologi gør, at brusehoveder i dag kan indstilles i et væld af spraymønstre – lige fra store, luftige dråber til bløde, varme stråler eller en målrettet, masserende strøm. Og selvfølgelig med den seneste vandbesparende teknologi.

Vil du have ekstra komfort og luksus under bruseren, kan du vælge et brusesystem, hvor du – og resten af familien – kan gemme favoritindstillingen. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Brusearmatur i krom, kobber eller messing – eller med indbygget lys?

Den klassiske og stilfulde krom går du aldrig galt i byen med. Men ønsker du et mere varmt og anderledes look på badeværelset, så er messing eller kobber et godt valg.

Uanset hvilken farve bruser og armatur du vælger, er det kun fantasien der sætter grænser – VOLA laver for eksempel armaturer i næsten alle regnbuens farver, så du kan indrette dit badeværelse lige så personligt, som du vil. Og nu hvor vi er ved det kreative brusebad, så laver AXOR en helt unik lampebruser, der gør brusebadet til en æstetisk oplevelse udover det sædvanlige.

Gå på opdagelse på vores shop – og husk at du her får både produkt og montering af en professionel håndværker med i købet. Og du betaler først når løsningen er klar til brug.

Bestil nu

 

AXORaindanceGROHErainshower

AXORnendolampshowerVOLAarmatur

AXOR Raindance Rainfall hovedbruser og ShowerCollection i guld, GROHE Rainshower Jumbo System i krom, AXOR Nendo LampShower og VOLA-armaturer i kobber.

Bruseniche i gulvniveau eller walk-in brus?

Det er de små lækre detaljer, der giver følelsen af forkælelse i hverdagen, og der er ingen tvivl om, at den kantfrie badeoplevelse er kommet for at blive. Forskellen på en bruseniche i niveau med gulvet og et walk-in brus er udelukkende, om brusenichen er aflukket eller helt åben ud mod resten af badet, så man får et barrierefrit bad.

Begge løsninger er i niveau med gulvet, så du får et mere sammenhængende badeværelse med bedre pladsfornemmelse: Der er ingen kanter at træde henover, og fornemmelsen af et mere åbent space giver en mere luksuriøs oplevelse i brusebadet. Den trinløse adgang til bruseren er desuden et fremtidssikkert valg for ung som gammel. Se denne families lækre velværerum her.

Walk inbadHansgroheRainmaker

Walk-in bad med brusesystem fra VOLA 5471R-051 (tv) og Rainmaker Select Showerpipe fra Hansgrohe (th)

Foretrækker du en afskærmet bruseniche, er en løsning med rammefrit glas på badeværelset oplagt – udsynet bevares samtidig med, at fugten fra bruseren holdes adskilt.  

Glassolution1Glassolution2

Let, lyst og integreret med afskærmningsløsninger fra Glassolution.

Nybyg eller renovering – vi hjælper dig med dit nye brusebad

Walk-in brus eller aflukket bruseniche? Væg- eller loftmonteret bruser? Sidebrusere, tilbehør? Det kan være svært at overskue, hvor man skal starte, når det nye badeværelse skal designes og planlægges. Det kræver fagfolk med kendskab til produkter, løsninger, design og muligheder.

Hos Bedre Bad får du professionel sparring og rådgivning hele vejen igennem processen, fra planlægning til udførelse. Vi skræddersyr en løsning, der passer perfekt til både dine ønsker og dit budget.

Book et gratis badtjek og kom godt i gang!

Bestil nu