NYHED: Isbad i luksusklassen

Isbadning er de seneste år blevet enormt populært – og det er der en god grund til. Det kolde gys kommer med en lang række sundhedsmæssige fordele for både krop og sind – herunder et styrket immunforsvar, bedre søvn og bedre mental sundhed.

Med det nye, revolutionerende isbad fra Danline kan du drage fordel af det kolde dyps mange sundhedsfremmende egenskaber med stil. Det eksklusive isbad kommer med både terapilys i otte forskellige farver, app-styret køle-/varme-funktion samt selvrensende teknologi.

Høj funktionalitetkompromisløs æstetik

Det fritstående badekar har været centrum i baderitualer over hele verden igennem flere tusind år, og mange lande er stadig kendte for deres særlige badekultur. Med et badekar kan du tilføre dit badeværelse en stilfuld og tidløs elegance.

Book et gratis Badtjek og lad os hjælpe dig med at skabe din helt egen wellness-oase, indrettet med lige præcis de funktioner og den stemning, du ønsker.

Fordele ved et badekar

Udover den fantastisk beroligende effekt, som et varmt karbad kan have, er der faktisk mange andre fordele ved at anskaffe sig et badekar:

  • Det varme vand hjælper med at løsne musklerne og forbedre blodcirkulationen, hvilket giver en følelse af velvære
  • Et karbad kan give en tiltrængt pause, som reducerer stressniveauet og har en positiv effekt på din mentale sundhed
  • Et badekar er en gave til børnefamilien, med god plads til leg og hvor det er nemt at hjælpe børnene fra sidelinjen
  • Få ekstra luksus med smarte funktioner såsom masserende jetstråler, der kan lindre smerter og spændinger i kroppen
Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Luksus til din hverdagsrutine

Badekarret er for mange forbundet med luksus – og det forstår vi godt. Der er noget særligt ved at sænke sig ned i det omsluttende vand og lade dagens stress og jag glide væk – uanset om det er i et beroligende, varmt karbad eller i et forfriskende, koldt dyp.

Fortæl os, hvad du drømmer om, så hjælper vi dig med at finde lige præcis det kar, der passer til dine ønsker.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Book et Gratis Badtjek

Er du i tvivl om hvilket badekar du skal have, eller hvordan, du bedst indretter dit badeværelse? Hos Bedre Bad tilbyder vi et gratis – og ganske uforpligtende – Badtjek, hvor vi kommer hjem til dig og giver dig professionel rådgivning ift. dine muligheder.

close