Bedre Bad Bedre Energi - Prisbelønnet LUV

LUV – en unik badeværelsesserie fra duravit

LUV-badeværelsesserie fra Duravit er designet af danske Cecilie Manz. Her forenes nordisk minimalisme med tidløs elegance. Tanken bag serien udsprang fra idé om en skål fyldt med vand på et bord. Det har skabt en unik serie med smukke linjer og rene kanter, der byder på helt nye designmuligheder til større badeværelser og til gæsteværelser.

Duravit: En skål fyldt med vand

”Da jeg begyndte at skitsere på mine designs for Duravit, så jeg for mit indre øje en skål fyldt med vand på et bord,” forklarer den danske designer Cecilie Manz. Det var netop det billede, der blev inspirationen til Duravits LUV-badeværelsesserie.

De ovale håndvaske i DuraCeram® er indbydende med smukke linjer, et rummeligt bassin og rene kanter. De fås i tre forskellige størrelser til placering på bordplade. Håndvaskene kan vælges med udvendig satinmat porcelænsoverflade i hvid, grå eller sand, hvor kontrasten til den skinnende hvide indvendige skål fremhæver det unikke look og eksklusive følelse.

Du kan bestille den her, leveret og monteret inkl. garanti på både produkt og udført arbejde

Håndvaskene monteres på et konsolbord med fire svagt buede ben, der kan højdejusteres. Med sit originale formsprog har Cecilie Manz på mesterlig vis opnået det, hun oprindeligt forestillede sig: et bord og en skål med vand.

Bedre Bad Bedre Energi - Prisbelønnet LUV - Cecilie Manz

Bo Bedre Award 2017 – Årets Designer: Cecilie Manz

LUV-badeværelsesserie har fået anerkendt ros fra både ind- og udland. I 2017 tildelte Bo Bedre, Cecilie Manz, prisen som Årets Designer, hvor LUV-serien blev fremhævet. Året efter fik serien den anerkendte Red Dot Award, og den førende internationale indretnings- og designmesse, Maison & Object i Paris, har også kåret Cecilie Manz som Designer of the Year.

Bedre Bad Bedre Energi - Prisbelønnet LUV

Begrundelsen fra BO BEDRE AWARDs panel lød:

Ingen danske designere har i 2017 markeret sig så overbevisende som Cecilie Manz. Det har ganske enkelt været et imponerende år. Vi vil fremhæve den nye badeværelsesserie for Duravit, en overbevisende puf og vase for Fritz Hansen, og en hel kollektion af flotte udemøbler for Gloster. Disse nye produkter viser spændvidden i designerens produktion, vi bør som nation være stolt af at hun med sit skarpe øje og sit aldrig gåen på kompromis fører dansk design videre. Kun de allerstørste designere får lov til at arbejde med de firmaer, som Cecilie Manz har formgivet for i år. Hun tilhører en superelite. Nationalt og internationalt.

Du kan købe LUV-serien hos os – leveret og monteret!

Kontakt dit lokale Bedre Bad firma

close