Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

6 tips til et funktionelt bademiljø

Stil og design er selvfølgelig individuel, og vi har alle vores egne ønsker til udformning og indretning af nyt badeværelse eller bademiljø. Alligevel er der nogle generelle tips, som du kan benytte sig af ved indretningen af dit badeværelse, så du får et funktionelt rum.

1.

Indret badeværelset i zoner efter funktion, så flere familiemedlemmer kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.

2.

Væghængte badeværelsesmøbler, toilet og toiletspand får rummet til at syne større og letter rengøringen.

3.

Lyse fliser åbner rummet, mens et mørkt gulv skaber kontrast og dybde.

4.

Udnyt pladsen kreativt. Er der for eksempel højt til loftet, kan du udnytte pladsen med smalle hylder, og du kan indrette en brusekabine i en niche.

5.

En håndklædetørrer reducerer fugtigheden i rummet, varmer rummet op, fungerer som ophæng til håndklæderne og giver dejlig varme håndklæder.

6.

Gem ikke alt badeværelsestilbehør af vejen, men brug i stedet bløde badehåndklæder, flotte flakoner, lys og vaser som en del af indretningen. Håndklæder i pangfarver frisker op, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.

 

Få flere tips og masser af sparring og rådgivning om indretning af et funktionelt bademiljø. Find din lokale Bedre Bad specialist her.

close