Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

10 tips til det lille badeværelse

Har du et lille badeværelse, er du nødt til at tænke kreativt i indretningen. Din lokale Bedre Bad specialist kan hjælpe dig med smarte løsninger, så du får al den komfort og luksus, du ønsker dig – også i det lille badeværelse. De små badeværelser på få kvadratmeter findes ofte i bylejligheder, men det kan også være gæstetoilettet, du ønsker at finde inspiration til.

Skal du i gang med renovering af et lille badeværelse, er det en god idé at starte med et GRATIS Badtjek.

1.

En hjørnevask fylder ikke ret meget, og du udnytter et hjørne, som det ellers kan være svært at bruge fornuftigt. Du sparer plads på badeværelsets langside – det får rummet til at syne større. Find badeværelsesprodukter til det lille badeværelse i vores webshop – klik her.

2.

Få en brusevæg, hvor du kan folde brusevæggen ind til væggen, når den ikke er i brug. Så får du plads til flere funktioner i rummet. Eller du kan få en specialtilpasset bruseløsning efter mål. Din lokale Bedre Bad specialist kan hjælpe med at finde den bedste løsning til dit baderum – find ham her.

3.

Installer et lille toilet eller måske et væghængt toilet –det virker mindre bombastisk i det lille bademiljø.
Se de mange væghængte toiletter i webshoppen.

4.

Håndklædetørrer er et hit på det lille badeværelse, hvor den reducerer fugtigheden i rummet, sørger for en lun temperatur, fungerer som ophæng til håndklæderne og giver dejlig varme håndklæder til hele familien. Find din håndklædetørrer her

5.

Skal du have fliser på væggene eller gulvet, så hold dig til små fliser – de passer bedst ind på den begrænsede plads.

6.

Luk lyset ind. Er vinduet lille, så sørg for gode lamper – et lyst rum giver en følelse af større rummelighed. I det hele taget får lyse farver det lille badeværelse til at virke større. Det betyder ikke, at du absolut skal holde dig til disse farver, men tænk over, hvad du gør på væggene og gulvet. En enkelt væg i en anden farve eller med et sjovt tapet giver personlighed til badeværelset.

7.

Et stort spejl får det lille badeværelse til at virke større. Vælg eventuelt et spejl med indbygget lys, så har du allerede fjernet et element fra din indretning.

8.

Keep it simple. Hold badeværelsestilbehør og badeværelsesmøbler i lyse og lette materialer og pas på med for meget mønstermix.

9.

Alt skal have en funktion på det lille badeværelse. Der er ikke plads til noget, som kun har en dekorativ funktion.

10.

Udnyt vægpladsen til opbevaring, brug højden. Det kan være hylder eller badeværelsesskabe med smal dybde. Pladsen over toilettet er oftest fri, så udnyt den og sæt smalle glashylder eller flade skabe op. Det giver dig masser af opbevaringsplads – for eksempel i kurve eller flotte kasser, der matcher den øvrige indretning.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Dit nye badværelse starter med et Gratis Badtjek

Vi kommer hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse og fortæller dig om mulighederne for eksempelvis;

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Udfyld felterne herunder og du vil blive kontaktet af din lokale Bedre Bad installatør.

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

  Rigtig god fornøjelse med at indrette et kreativt og personligt bademiljø, der matcher din unikke stil og personlighed! Har du brug for sparring og inspiration til indretning af det lille badeværelse, så kontakt din lokale Bedre Bad specialist her.

  Sådan har vi løst udfordringerne på små badeværelser – se eksempler på bademiljøer her:

  close