Få masser af inspiration til dit nye badeværelse

Her kan du se konkrete badeværelsesløsninger udført af Bedre Bad eksperter. De fleste badeværelser er beskrevet yderligere i Bedre Bads store inspirationskatalog, som både kan læses og bestilles her på siden. Står du overfor renovering af badeværelse eller skal du bygge nyt badeværelse, så kan du her på siden finde inspiration til at indrette dit drømmebadeværelse, både når du skal indrette;

  • Det lille badeværelse
  • Et stort badmiljø med alle funktioner
  • En badløsning herimellem

Nem bestilling i vores shop

Hvis du er på jagt efter nyt toilet eller blandingsbatteri, så kan du få inspiration og nemt bestille det du ønsker på vores shop. Vores løsninger er altid inkl. både levering, montering samt garanti på både produkt og det faglig udførte arbejde. Det er din sikkerhed for en totalløsning, der holder i mange år. Og du bliver naturligvis først faktureret, når alt er installeret og funktionsafprøvet. Alle vores priser er vejledende, og den endelige pris aftales nærmere med den valgte installatør.

Du finder shoppen her>>

 

Masser inspiration til nyt badeværelse

Få ideer til dine badeværelsesmøbler og til badeværelsestilbehør, som matcher din personlige stil. Hvis du skal have nyt badeværelse, så kan du med fordel kontakte Bedre Bad i dag. Vi står klar til at rådgive og vejlede i processen omkring nyt badeværelse. Se nogle af vores færdige badeværelser og smarte løsninger på denne side. Vi har samlet det hele for dig, så det er nemt og ligetil at finde badeværelse inspiration til nyt badmiljø. Det er faktisk ligegyldigt hvilken type af badeværelse du er på jagt efter. Vi er sikre på at du finder noget inspiration på denne side som giver dig lyst til at gå i gang med det nye badeværelse. Stort eller lille badeværelse, funky eller retro badeværelse. God fornøjelse i inspirationsjagten her på Bedre Bad - Bedre Energi.

Besøg vores webshop og lad dig inspirere af moderne løsninger og produkter til badeværelset.

 

Saml viden og idéer inden renovering af badeværelset

At renovere badeværelset er en stor beslutning. Her på siderne kan du lade dig inspirere af nogle af vores seneste badeværelsesprojekter og finde tips til en personlig badløsning. Og det er uanset om du er på jagt efter en totalrenovering og forbedring af badeværelset, eller om du bare vil inspireres til små, men mærkbare forbedringer af badeforholdene i husstanden. Bedre Bad kan hjælpe dig uanset hvad og tager hellere end gerne del i at vise det nyeste udstyr til badeværelset frem, og rådgive dig og din familie i hvilke vandhaner og håndvaske der er de bedste på markedet.

Vores badeværelsesprojekter

Bliv inspireret af Didde og Jacobs badeværelse

badeværelse inspiration