Douchetoilet

-  Toilettet, som rengør dig med vand

2019 Bathroom 16 AquaClean Sela Big Size 

Varme i toiletsædet og langt bedre hygiejne

Med et douchetoilet føles det som om du lige er trådt ud af badet - hver gang du er på toilet. Det skyldes at et douchetoilet rengør dig blidt med vand, og er dermed frit for papir, så du kan nyde en frisk og ren følelse hele dagen. Det er nemt, hygiejnisk og behageligt.

Udover den integrerede douchefunktion, kommer flere douchetoiletter med komfortfunktioner, som f.eks. lugtudsugning, varme i toiletbrættet og en varmlufttørrer så du oplever maksimal komfort. Ja, du er måske skeptisk ved tanken, men prøv det én gang, og din skepsis bliver skyllet væk.

Et douchetoilet er også en stor hjælp, hvis du en dag har svært ved at nå bagom ryggen og tørre dig ordentligt. Du får desuden langt bedre håndhygiejne, hvilket også reducerer mængden af bakterier ved håndvasken og resten af badeværelset.

Fordele ved at vælge douchetoiletter

  • Integrerede komfortfunktioner
  • Grundig rengøring - hygiejne
  • Løsninger til alle boliger
  • Hold dig selvhjulpen i længere tid
  • Bæredygtig

Vi har den rigtige model til ethvert behov

Med douchetoiletterne fra Geberit, GROHE og Starck får du den rigtige løsning til stort set alle krav og boliger. Se de forskellige douchetoiletter her:

 

2020 Bathroom 1 L Geberit AquaClean Sela Big Size2018 Bathroom 02 A VariForm Washbasin AquaClean Tuma Comfort Hotel bigview 06928030

 

Se alle vores douchetoilletter her.

AquaClean Mera - giver dig komplet komfort, funktionalitet og design.

AquaClean Tuma - en kompakt allrounder, der gør rengøring med vand til noget alle har råd til - fås også som douchetoiletsæde.

Duravit ME BY STARCK vægtoilet med Duravit Sensowash toiletsæde - høj funktionalitet, nattelys til orientering samt nem betjening.

GROHE Sensia Arena - innovative funktioner og elegant design.