Uanset om det er badefaciliteter til medarbejderne, gæstetoiletter eller toiletter i en daginstitution så kontakt Bedre Bad – Bedre Energi...

Badløsninger og badeværelser til virksomheder

Vi leverer skræddersyede baderum til virksomheder, boligforeninger og hoteller.

 

Vi er eksperter i badløsninger og badeværelser. Når det er i professionelt regi, kalder vi det velfærdsrum. Gennem årene har vi projekteret, leveret og renoveret et stort antal velfærdsrum til

  • Virksomheder
  • Boligforeninger
  • Offentlige institutioner m.v.

Vi tilbyder flot designede og funktionelle løsninger, der er designet præcist til at møde de konkrete behov, du har i netop din virksomhed, boligforening eller institution. Vi har stor erfaring med at designe baderum, toiletrum og badeværelser til særlige behov.

 

Fokus på individuelle behov for bad

Uanset om det er til institution, hotel, produktion, administration, boligforening, eller møde- og konferencefaciliteter, skaber vi løsningen ud fra de individuelle ønsker, du har.

Vi laver badløsninger med særskilte bruser- og toiletfaciliteter, og vi laver det mere traditionelle badeværelse og toiletrum - for eksempel til administration og i forbindelse med konferencerum eller andet.


 

Et must ved badeværelset: vi skal spare på vand og energi

Et moderne toilet/bad/velfærdsrum skal tilgodese ønsket om at reducere forbruget af vand og energi. Vi kan tilbyde de seneste løsninger, hvor ressourcebesparelser er tænkt ind i alt udstyr:

  • Berøringsfrie armaturer med automatisk åbne-/lukkefunktion med fastindstillet vandtemperatur
  • Vandbesparende toiletter
  • Toiletter med duschfunktion


 

Nyt badeværelse: Vi styrer hele projektet

Vi står gerne for den totale styring af jeres projekt – uanset om der er tale om en mindre modernisering eller en total renovering. Vi styrer hele processen, og I har kun én kontaktperson gennem forløbet. Sådan sikrer vi jer den bedst mulige oplevelse med renoveringen eller udskiftningen af badeværelset/baderummet og sørger for at overholde tid, budget og regler.

 

Kontakt os og hør mere om etablering eller udskiftning af nye, moderne badeværelser og velfærdsrum til virksomheder, hoteller, boligforeninger og institutioner.

Kompetent og udvildig

Hos Bedre Bad – Bedre Energi satser vi på løbende kompetence- og vidensudvikling. Kompetenceudvikling og fagligt videbegærlige kendetegner medlemmerne af Bedre Bad – Bedre Energi. Kædens eget BBA AKADEMI udvikler i tæt samarbejde med Teknologisk Institut uddannelser, som sikrer at fagligheden har et højt niveau blandt vores medlemmer.

Læs mere om vores AKADEMI her

Bedre Bad – Bedre Energi

Hos Bedre Bad – Bedre Energi kan du hente inspiration samt få rådgivning / nyttig viden og efterfølgende den professionelle løsning – og det er uanset, om du er privat kunde eller erhvervskunde.